PreAct BV

Postbus 41
5900 AA Venlo
Telefoon 077- 3201760
Mobiel 06 – 21981547
E-mail

Werkplekonderzoek, gezond & verantwoord ondernemen

Vaak hebben bedrijven en werknemers behoefte aan gespecialiseerd werkplekonderzoek, bijvoorbeeld naar aanleiding van een bedrijfsongeval, verzuimproblematiek en/of gezondheidsklachten van ( groepen ) medewerkers.

In artikel 5 van de Arbo-wet staat de algemene verplichting dat iedere werkgever een actuele RI&E moet hebben, in het Arbo-besluit staan nadere voorschriften die in acht moeten worden genomen in de RI&E waar het gaat om specifieke groepen en onderwerpen.

De RI&E kan dus dienen als basis voor een verder op te zetten of uit te werken arbeidsomstandighedenbeleid. Voor meer informatie kunt u de webpagina RI&E bezoeken of bellen voor een afspraak.

Relatief nieuw in ons dienstenaanbod is onze advisering op het gebied van milieu, energie & water vraagstukken. Met deze vorm van dienstverlening komen wij tegemoet aan de wens van steeds meer ondernemers om duurzaam en verantwoord te ondernemen, met aandacht voor resultaat, mens en milieu.

Een team van professionals ( ieder met een eigen specialisatie ) dat zich primair bezig houdt met milieu, energie & water vraagstukken kan u ondersteunen. Referenties van eerdere opdrachtgevers zijn beschikbaar.

Naast de milieu, energie & water dienstverlening ondersteunen wij bedrijven ook door de inzet van veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en ergonomen o.a. ten behoeve van :

  • onderzoek bij lawaaibelasting
  • ergonomisch onderzoek bij fysieke & tilbelasting
  • kantoorwerkplek onderzoek
  • machine veiligheid

Meer informatie over diverse vormen van gespecialiseerd werkplekonderzoek ?
Bel naar 077 – 3201760 of stuur uw e-mail naar info@preact.nl voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Downloads

arbo-balans 2006

arbo-balans 2005

arbo-balans 2004

arbo-balans 2003

arbo-balans 2002

beroepsziekten 2007